Scrie un comentariu

vreme soare

Vremea va rămâne, în general, caldă pe durata următoarelor două săptămâni, dar, odată cu avansarea către începutul lunii septembrie, şansele de ploaie vor creşte la nivelul întregii ţări.În Transilvania, în intervalul 20 - 25 august, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, călduroasă după-amiaza în zona de câmpie a regiunii, iar media regională a maximelor va fi de 30 - 31 de grade. Până în data de 28 august, maximele vor coborî însă până spre 24 de grade,după care, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, temperaturile diurne vor creşte uşor şi vor atinge 25 - 26 de grade, în medie. 


Temperaturile minime nu vor varia în prima săptămână semnificativ, media regională fiind de 14 - 15 grade. Ulterior, valorile medii ale temperaturilor nocturne vor coborî spre 10 grade în data de 28 august, pentru ca apoi, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile să nu fie notabile, media regională urmând a se situa în jurul valorii de 11 grade.


 Vor fi averse în fiecare zi, dar mai ales între 23 şi 28 august, când vor fi pe arii extinse şi mai importante cantitativ.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator