fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

raptor

Doua avioane de luptă de generația V, F-22 Raptor, au ajuns luni pe Baza Aeriană Câmpia Turzii.

 

”Acest one day deplyment face parte din turul european al Raptorilor, care, in ultima saptamana, au ajuns in Polonia, Norvegia, Grecia si Spania.

Pe nesimtite, si nu pentru ca avioanele-s stealth, ci pentru ca nu a existat comunicare, avioanele au ajuns la Campia luni cu putin timp inainte de pranz.

Daca la precedenta vizita in Romania, la Mihail Kogalniceanu, am fost anuntati cu cateva ore inainte, de aceasta data nimeni nu a “suflat” nimic si nu stiu daca este vorba despre un protocol, avioanele executand misiuni in aceste one day deployment, sau de nepasare.

Pana cand vom primi mai multe informatii zic sa ne bucuram de vizita celor mai bune avioane de lupta din lume”, a anunțat aviatiamagazin.com.

Aparatele au efectuat un one day deployment din Germania si au participat la exercitii in comun cu avioanele F-16 romanesti, dar si cu F-15 americane aflate la Câmpia Turzii, care iau parte la exercițiul Daciam Eagle 2018.

”Interacţiunea dintre piloţii americani şi români va creşte interoperabilitatea Aliaţilor şi va spori securitatea regională, iar această dislocare înaintată, realizată cu cooperarea deplină a României, demonstrează angajamentul Forţelor Aeriene ale SUA din Europa de a disloca şi folosi aeronave de generaţia a V-a în zona de responsabilitate a Comandamentului Forţelor Armate ale SUA din Europa.”, se precizează pe pagina de Facebook a Forțelor Aeriene Române.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate