Scrie un comentariu

funk

Peste 50 de persoane au fost prezente seara trecută la concertul de jazz susținut de trupa Funkorporation la Muzeul de Istorie din Turda, eveniment parte a ZMT.

 

Trupa Funkorporation, înființata in 2011 înseamnă de la piese cu cadențe interioare extrem de funky pana la soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte.

În cursul dimineții de sâmbătă Muzeul de ISTORIE din Turda a găzduit un târg de creații hand made și o expoziție de artă fotografică, și una de carte, cea din urmă fiind realizată de Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu- intitulată „Memoria Orașului”.

Seria de activități dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 a continuat prin organizarea expoziției de artă fotografică “Comorile României”. Autorul, Ilie Tudorel din Baia Mare, membru al Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) a prezentat monumentele istorice imortalizate prin obiectivul aparatului său de fotografiat.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator