Scrie un comentariu

retromobil

Tot în această dimineață a avut loc o paradă a mașinilor de „epocă” intitulată Retromobil.

 

Automobilele au poposit în parcul central din Turda unde au fost admirate de zeci de vizitatori care au imortalizat momentul cu telefoanele mobile sau aparatele foto. 

Au urmat activitățile dedicate celor mici, animație și teatru pentru copii.

La Muzeul de ISTORIE s-a desfășurat un târg de produse hand made, o expoziție de artă fotografică și una de carte, cea din urmă fiind realizată de Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu- intitualtă „Memoria Orașului”.

Seria de activități dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 a continuat prin organizarea expoziției de artă fotografică “Comorile României”. Autorul, Ilie Tudorel din Baia Mare, membru al Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) a prezentat monumentele istorice imortalizate prin obiectivul aparatului său de fotografiat.

Artistul îşi propune să promoveze în rândul iubitorilor de cultură din ţară şi din străinătate cele mai importante valori ale patrimoniului cultural din România, spune și Mariana Andone Rotaru, directorul muzeului turdean.

Reamintim că în această seară, Trupa FUNKorporation va susține un recital de muzică jazz și funk în curtea interioară a Muzeul de Istorie Turda. Evenimentul va avea loc de la orele 19:00. Intrarea este gratuită.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator