BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

carnaval ZMT

În această dimineață în sala mare a primăriei Turda a avut loc inaugurarea oficială a Zilelor Municipiului Turda ediția 2018.

 

Evenimentul a debutat în prezența primarului Matei Cristian, a Prefectului de Cluj- Aurel Cherecheș a deputaților Cristiana Burciu, Cornel Itu și Horea Nasra, consilieri locali, șefi de instituții publice, reprezentanți ai bisericii și administrației locale, toți au fost prezenți la deschiderea ZMT, dar și primarii localităților învecinate.

Discursurile au avut ca obiect aprecieri la adresa primarului Matei Cristian dar s-a pus și accentul pe direcțiile de dezvoltare ale Turzii, infrastructură, turism sau educație.

Delegația oficială a vizitat apoi în parcul central, expo flora, târgul de produse tradiționale, au asistat la un moment impresionat oferit de reprezentanții Salina Equines în frunte cu celebrul dresor Miron Bococi , și au degustat produsele tradiționale oferite la festivalul de bucătărie turdeană, dar s-au bucurat și de prezența personajelor de poveste aduse în premieră la carnavalul Zilelor Municipiului Turda.

Urmează: Un concurs organizat de Crucea Roșie Cluj debutează la ora 15 în parcul central, urmat de un spectacol folcloric oferit de Aurel Șuteu, Lorena Florentin, Alexandru Făgădar, Cristina Chiper Moldovan, Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, Clubul Copiilor Turda, Ansamblul Folcloric Datina și reprezentanți ai Centrului de Zi Turda.

La 18,30 în sala mare a primăriei Turda are loc un simultan de șah cu Marele Maestru Internațional- Andrei Istrățescu.

La scena din zona Materna vor evolua de la ora 20,15 Good Day, Bună seara, PRIETENI cu Cristi Minculescu, Valter și Boro, seara de la 22,15 cântă trupa Holograf.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator