fbpx

Scrie un comentariu

lucrari stefancelmare

Lucrările de asfaltare a străzii Ștefan cel Mare din Turda, arteră principală care face legătura în zona Centru și cartierul Oprișani, au început azi, cu o zi întârziere față de termenul anunțat inițial.

 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Turda, Diana Apahidean, a spus că lucrările trebuiau să înceapă luni, însă constructorul mai avea nevoie de un aviz de la Poliție, iar luni l-a obținut cu întârziere, așa că doar de azi au debutat lucrările. Diana Apahidean a precizat că nu a fost vorba de nicio ”păcăleală” și că lucrările de reabilitare a arterelor principale sunt pre drumul cel bun.

”Sectorul de drum care va fi reabilitat se află pe DN 15 din dreptul Colegiului Dr. Ioan Rațiu  până la intersecția cu Strada Fabricii.

Lucrările vor consta în frezarea carosabilului, ridicarea la cotă a căminelor de apă, canalizare, romtelecom și așternerea unui strat de asfalt (uzură BA16) pe toată suprafața carosabilă de aproximativ 19.000 mp.

Rugăm cetățenii să dea dovadă de înțelegere, deoarece circulația va fi restricționată pe două benzi în perioada lucrărilor de asfaltare”, a precizat administrația locală.

Administrația locală a câștigat mai multe proiecte cu finanțare europeană, urmând ca în anii următori să se asfalteze toate arterele principale și toate străzile din cartierul Băi. Pe lângă banii europeni mai există circa 2.400.000 de lei de la Guvernul României, prin Programul PNDL 2, care vor fi tot pentru asfaltare de străzi, în zona Industrială. Nu în ultimul rând, administrația locală a anunțat că va continua asfaltările și cu bani de la bugetul local, pe artere secundare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator