promo 650x150 700lei

1 Comentariu

sofer salubritate

Împotriva unui șofer al societății Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA a fost depusă o sesizare la Poliția din localitate, după ce pe camerele de vedere se vede cum a distrus un tomberon aparținând imobilului unde funcționează o clinică stomatologică.

 

”Îi mulțumesc șoferului de pe mașina salubrității cu numărul de înmatriculare CJ-15-KOZ, care astăzi în intervalul orar 11:20-11:38 ne-a distrus tomberonul (300 ron - stoc DEDEMAN) și ne-a făcut cadou "apă de salubritate" scursă din mașina "ecologică" de colectare a deșeurilor”, a menționat Horațiu Hatos, proprietarul clinicii stomatologice de pe strada Daciei, unde a avut loc incidentul.

Horațiu Hatos spune că pe lângă faptul că serviciul de salubritate este prestat neprofesionist, de reproșat este și atitudinea angajaților, care după ce au produs paguba nici măcar nu și-au cerut scuze, anunțând proprietarul tomberonului, preferând să meargă mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Cred că trebuie să mergem noi să aruncăm deșeurile, numai să nu mai vină ei să facă nenorociri, deoarece plătim un serviciu care nu este efectuat corect.

Putea bate la ușă să spună, orice om greșește. Îl va identifica Poliția, este depusă plângere pentru distrugere. Are nr-ul 256/06.08.2018. La Dedeman este deschis, tomberonul are 280L, de acolo l-am achiziționat”, a mai spus Horațiu Hatos.

Foto: Facebook/Horațiu Hatos.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    G · 12:40 07.08.2018
    Deşeurile clinicii nu trebuie colectate de o firmă specializată? Adică seringile, pansamente medicamentele etc nu reprezintă risc biologic??? Întreb pt un prieten :))
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator