promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

carosabil lucrari

Circulația rutieră a fost îngreunată la Turda, în cursul zilei de ieri din cauza lucrărilor care s-au executat de către Domeniul Public pe podul de pe „variantă”.

 

Coloanele de mașini s-au întins de la ieșirea de pe A3 pana în sensul giratoriu, tot traficul fiind deviat pe strada 22 Decembrie.

„Pentru ca disconfortul să fie minim, se acționează cu toată echipa și se lucrează atât la frezarea, plombarea și acoperirea zonelor de beton cu material antifisură și geotextil, cât și la igienizarea și toaletarea vegetației.

Se lucrează într-un ritm alert pentru ca circulația să fie reluată în cel mai scurt timp.

Mulțumim pentru sprijinul acordat Poliției Locale și Poliției Naționale, dar în mod deosebit domului Bucea Aurel, un locatar exemplu de pe strada Alba Iulia care a dat dovadă de spirit civic, implicare, bunăvoință și hărnicie.

În momentul în care a observat că serviciile publice lucrează pe strada lui a dat o mâna de ajutor, fără să fie rugat, ci pur și simplu înțelegând că doar prin colaborare, consens și implicare activă putem ajunge să avem orașul pe care cu toții ni-l dorim” transmite administrația locală.

Acum, despre disconfortul minim produs participanților la trafic nu se poate vorbi, având în vedere cozile kilometrice apărute pe arterele importante de circulație din oraș, dar pe de altă parte sunt lucrări necesare, care pe viitor ar putea fi executate și pe timp de noapte, când traficul este mult mai redus. Pe de altă parte, era bine să existe o informație oficială transmisă din timp, despre aceste lucrări care au blocat accesul pe variantă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator