promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

vreme buna

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza de vreme până la începutul lunii septembrie. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.


Săptămâna Săptămâna 6 – 13 august 2018


Temperatura aerului se va situa peste norma climatologică a săptămânii în vestul, nordul și centrul țării, dar mai ales în nord-vest. În restul teritoriului se va situa în jurul valorilor normale, posibil ușor mai coborâte decât acestea local în sud.


Cantitățile de precipitații se vor situa sub norma climatologică în cea mai mare parte a țării. Un ușor excedent este posibil doar local în nord-vest și în zonele montane.


Săptămâna 13 – 20 august 2018


Temperatura aerului va fi apropiată de normele climatologice în toată țara, cu valori ușor mai ridicate local în jumătatea de nord a teritoriului și, posibil, ușor mai scăzute în sudul extrem.


Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în majoritatea regiunilor. Pe areale restrânse în regiunile vestice se poate înregistra un ușor excedent.

Săptămâna 20 – 27 august 2018


Media temperaturii aerului se va situa ușor peste normalul săptămânii local în jumătatea de nord a țării și va fi apropiată de media multianuală a perioadei în restul teritoriului. Excepție pot face regiunile sudice unde local valorile termice se pot situa ușor sub cele normale.


Cantitățile de precipitații pot fi local excedentare în regiunile vestice și sud-vestice și apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.


Săptămâna 27 august – 3 septembrie 2018


Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor climatologice normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate în nord-vest și in centru, dar și ușor mai scăzute în regiunile sudice.


Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în jumătatea de vest a țării și apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.


sursa: meteoromania.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator