promo 650x150 700lei

1 Comentariu

trafic blocat

Circulația rutieră este îngreunată la Turda din cauza lucrărilor care se execută pe podul de pe „variantă” care duce spre Mihai Viteazu.

 

Mașinile sunt direcționate pe strada 22 Decembrie, dar blocaje au apărut și pe strada Ștefan cel Mare înainte de DEDEMAN unde de circulă bară la bară.

Mulți dintre șoferi sunt nemulțumiți afirmând că aceste lucrări ar trebui executate pe timp de noapte când traficul este mult mai redus și nu ar duce la „strangularea” circulației rutiere, cu atât mai mult într-o zi de sâmbătă când există un aflux mare de persoane care se îndreaptă spre centrele comerciale, sau pleacă din oraș pe perioada week-endului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 13:57 04.08.2018
    Sambata, Untold si multa negandire din partea unora care apuca de lucru atunci cand e mai mare traficul. Felicitari politiei comunitare care si-a scos ajentii sa dea cu geana la trafic, ca de gestionat situatia nici vorba. Cand faceti agerimi d-astea, primul lucru: puneti pe googlemap si pe waze ca blocati drumul, ca rutele celor ce tranziteaza orasul sa fie modificate ca atare. Suntem in secolul 21 nu uitați!!! Avem inteligenta artificială destulă cat sa ne suplinească prostia.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator