marian morar
m install
nello construct

Turdean prins în zona industrială „cherchelit” la volan!

zamblau eugen
floris

Poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Turda cercetează un bărbat din aceiaşi localitate, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere.

La data de 2 august a.c., în jurul orei 01.15, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceiaşi localitate care conducea pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Turda, un autovehicul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu 

Aparatul etilotest a relevat faptul că acesta avea o concentraţie de peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul de o persoană care nu deține permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: