promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

ACADEMIE

Admitere Academia de Poliţie 2018. Înscrierile pentru Facultăţile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti au început, marți, iar admiterea se va face numai prin concurs. Pentru concursul din acest an, 855 de locuri libere


Candidații se vor prezenta pentru înscriere la sediul Academiei de Poliție situat în Aleea Privighetorilor nr.1-3, sector 1, București.


Tinerii pot opta pentru mai multe facultăţi, din cadrul Academiei, iar procesul de admitere este corespunzător facultăţii alese.


Înscrierea candidaților pentru Facultatea de Poliție – OSP (Ordine şi Siguranţă Publică) și OSP- frecvență redusa are loc în data de 31.07.2018.


Înscrierea candidaților pentru Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea „Drept”, Facultatea de Poliție de Frontieră, Facultatea de Jandarmi, are loc în data de 01.08.2018, între orele 08.00-16.00.


– Înscrierea candidaților pentru Facultatea de Pompieri are loc în data de 01.08.2018, între orele 08.00-16.00.
– Înscrierea candidaților pentru Facultatea de Arhivistică are loc în perioada 31.07.2018-04.08.2018, între orele 08.00-15.00.


Pentru participarea la concursul de admitere, toţi candidaţii sunt obligaţi să achite o taxă de înscriere la concurs, în valoare de 350 lei, cu anumite excepţii. Taxa se achită la prezentarea candidaţilor la sediul Academiei, în vederea înscrierii.  


Concursul de admitere se desfăşoară în două etape, mai exact probele eliminatorii şi proba de evaluare a cunoştinţelor.


Probele eliminatorii sunt contravizita medicală şi evaluarea performanței fizice şi se desfăşoară la sediul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.
Candidații pentru susținerea probelor eliminatorii, se vor prezenta la sediul Academiei cu o oră înainte de ora prevăzută în graficul de desfășurare a probelor.
Candidaţii pentru admiterea la învăţământul cu frecvenţă redusă efectuează contravizita medicală şi susţin proba de verificare a cunoştinţelor la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, în aceleaşi condiţii şi potrivit aceloraşi criterii aplicate candidaţilor înscrişi la forma cu frecvenţă a programului de studii universitare de licenţă „Ordine şi siguranţă publică”, fără evaluarea performanței fizice.


Etapa a II-a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor se desfăşoară lasediul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” situat în Bucureşti, sectorul 1, Aleea Privighetorilor nr. 1A


Proba de evaluare a cunoştinţelor la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative –specializarea „Drept”, Facultatea de Poliţie, Facultatea Poliţie de Frontieră şi Facultatea de Jandarmi constă în aplicarea unui Test-grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină.


Proba la limba străină va fi susţinută la disciplina la care a optat candidatul prin Cererea departicipare la concursul de admitere, depusă la unitatea de recrutare. Candidatul poate opta doar pentru una din următoarele discipline: Limba engleză, Limba franceză, Limba germană, Limba rusă şi Limba spaniolă.


Testul-grilă se elaborează sub forma unui chestionar cu întrebări din cadrul celor trei disciplineale probei de concurs.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator