fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

1 Comentariu

accident caraiman 01

După ce ieri două autoturisme s-au ciocnit violent în zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor Dr. Ioan Rațiu cu Libertății, rezultând două victime rănite ușor, azi un nou incident a avut loc, aproape în același loc!

 

În urma impactului a fost pus la pământ semnul rutier care indica faptul că pe strada Dr. Ioan Rațiu este sens unic. La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție.

Nu au fost victime, doar pagube materiale.

Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, șoferii care intrau pe strada Dr. Ioan Rațiu fiind nevoiți să ocolească zona impactului. La un moment dat, șoferul unui TIR nu a putut efectua manevra și a blocat circulația.

În ultimul timp, mai multe accidente au avut loc în această zonă, din cauza neatenției, a grabei, a vitezei și a nerespectării regulilor de circulație. Cei care locuiesc în zonă au pus deja denumirea ”Triunghiul accidentelor”, datorită multiplelor incidente care au loc aici.

Citește și:

Accident violent în sensul giratoriu de la Caraiman!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Detesan Daniela Mari · 20:09 30.07.2018
    Se intampla multe accidente si din cauza ca, o parte din conducatorii auto care intra in sensul giratoriu, nu semnalizeaza.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator