promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

muscata caini

O tânără de 16 ani, din Câmpia Turzii, a fost mușcată de un câine comunitar, în zona Parcului Berc din localitate! Este a treia persoană mușcată, în decurs de câteva zile!

 

Reprezentanții administrației locale au anunțat că, din această săptămână, va începe ”vânătoarea” de câini comunitari, după ce a achiziționat serviciile de prindere ale Asociației Centrul de Ecarisaj Turda. Aceasta se obligă să prindă și să găzduiască pentru 14 zile, 200 de câini comunitari, pentru fiecare câine urmând să primească câte 250 de lei.

Asociația se obligă, în schimbul acestor bani, că va face o prospectare a zonelor din localitate, pentru capturarea câinilor comunitari, după care va trece la capturarea acestora și deplasarea în centrul de ecarisaj de la Bogata (200 bucăți).

Prin caietul de sarcini elaborat de municipalitate, asociația are obligația de a caza câinii maxim 14 zile, după care îi poate eutanasia pe cei nerevendicați sau neadoptați, după care cadavrele vor fi incinerate. Eutanasierea se va face după ce asociația primește împuternicirea necesară din partea reprezentantului administrației locale. În baza aceluiași caiet de sarcini, Asociația este obligată să permită accesul presei sau a organizațiilor neguvernamentale în centrul de ecarisaj de la Bogata, inclusiv filmare video-foto, dar numai împreună cu reprezentanții desemnați de Primăria Câmpia Turzii.

Citește și:

Mușcat de câinii comunitari, la Câmpia Turzii! De luni se vor prinde 200 de câini, pentru 250 de lei/câine!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator