promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

gunoaie caleavictoriei

Persoana care a depozitat ilegal mobilier și moloz în zona străzii Calea Victoriei din Turda a fost depistată! A fost sancționată, dar și obligată să încarce obiectele în autospeciala societății Prival, pentru a fi duse în locurile special amenajate!

 

”În urma activităților specifice desfășurate de Poliția Locală s-a reusit depistarea persoanei care în ultimele zile a depozitat ilegal mobilier și moloz în zona străzii Calea Victoriei. 

Persoana responsabilă a fost sancționată și obligată să încarce obiectele în autospeciala de la Prival pentru a fi aruncate în spațiile special amenajate.”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Turda.

Reprezentanții administrației locale au atras atenția în dese rânduri că nu vor mai tolera nesimțirea unor cetățeni care aruncă gunoaiele pe unde apucă, generând astfel o imagine insalubră pentru localitate, iar polițiștii locali au sancționat mai multe persoane în ultimul timp. Toți cei care vor fi depistați că aruncă diverse gunoaie în locuri neamenajate sau în rampe ilegale de gunoi, vor fi sancționați!

Totodată, a intrat în vigoare prevederea care obligă turdenii să aibă un contract de salubritate cu societatea Prival. Cei care nu dețin un astfel de contract, conform numărului de persoane corespunzător, vor fi nevoiți să plătească o taxă a cărei valoare este dublă, comparativ cu tariful de la salubritate.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator