promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

cautare Belis

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj, Adrian Zaharia este căutat de sâmbătă seara de poliție în satul Beliș și de scafandri în lacul Beliș-Fântânele.

 

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că la căutări participă şi scafandri de la ISU Arad.

”Adâncimea apei, în apropierea barajului Beliş-Fântânele, poate ajunge peste 100 de metri, ceea ce limitează intervenţia scafandrilor autorizaţi până la 40 de metri. Acest tip de scufundări se pot efectua doar cu echipamente specifice, diferite de cele pentru scufundări până la 40 de metri, ce trebuie să protejeze scafandrii de narcoza azotului şi toxicitatea oxigenului”, au spus oficialii ISU Cluj.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul dispărut ar fi directorul APIA Cluj, Adrian Zaharia. Acesta deţine o cabană în zona lacului Beliş-Fântânele.

“La data de 21 iulie, în jurul orei 21:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, pe lacul de acumulare Fântânele-Beliş, o ambarcaţiune cu motor se deplasează în cerc, fără nicio persoană la bord. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, pompieri, lucrători din cadrul Salvamont Cluj, iar ambarcaţiunea a fost adusă la malul lacului. Din verificările efectuate rezultă că, la data menţionată, în jurul orei 20:30, un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, proprietarul ambarcaţiunii, ar fi ieşit să facă o plimbare cu barca pe lac. În prezent se fac investigaţii pentru depistarea bărbatului şi pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, transmite si IPJ Cluj.

cautare2

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator