fbpx

Icon 1 Comentariu

luna bmw

În urmă cu puțin timp pe drumul care duce spre unitatea militară de la Luna s-a produs un accident rutier, soldat cu o victimă.

Din primele informații rezultă că este vorba despre o persoană care a rămas încarcerată. Pompierii militari de la Turda acționează pentru degajarea victimei, la fața locului de află și un echipaj de prim ajutor.

UPDATE:

Potrivit primelor informații este vorba despre un accident rutier grav soldat cu două victime, un bărbat și o femeie, persoana de sex feminin a fost scoasă în aceste momente dintre fiarele mașinii de către echipajul de la descarcerare, iar bărbatul, care este șoferul autoturismului este încă captiv în mașină.

Femeia va fi transportată de urgență la spital, informațiile despre conducătorul auto sunt din cele mai sumbre, șansele de supraviețuire sunt minime, potrivit surselor noastre.

Impactul a fost extrem de violent, practic bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare s-a izbit de copacii de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. Ambii sunt din Luna.

UPDATE 2:

Conform ultimelor informații  conducătorul autoturismului a decedat, acesta avea aproximativ 45 de ani, tânăra aflată în calitate de pasager în mașină este în vârstă de 18 ani, a suferit și ea leziuni grave fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală. 

accident luna 2

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator