Banner 2 Turda News650

Scrie un comentariu

diicot ct

Procurorii DIICOT au descins recent la Câmpia Turzii, la locuința unui tânăr, fost membru PSD, asupra căruia plana suspiciunea că a fost implicat în sustragerea listei cu salariile angajaților din Primăria Câmpia Turzii, care ulterior a fost publicată pe o rețea de socializare. Era vorba despre 67 de pagini, salariile totalizând circa 800.000 de lei pe lună.

Reprezentanții administrației locale au avut o reacție rapidă după publicarea acestor documente interne, primarul Dorin Lojigan recunoscând că este vorba de documente din instituție.

Citește și:

Statele de plată din Primăria Câmpia Turzii, puse pe internet, ilegal!

”Am dispus efectuarea unei anchete administrative, chiar dacă sunt în concediu în acest moment. Vom verifica cine a avut acces la documente, cine a intrat în instituție și cine poate fi responsabil de ceea ce s-a întâmplat. Vom sesiza și Parchetul, pentru cercetări de natură penală.

Datele privind veniturile nu sunt un secret, fiecare angajat menționându-le în declarația de avere, însă aici e vorba de publicarea unor documente cu caracter confidențial, ale angajaților din instituție”, a precizat primarul Dorin Lojigan, la vremea respectivă, pentru TurdaNews.

Citește și:

Dosarul penal privind publicarea unor date confidențiale din Primăria Câmpia Turzii a ajuns la DIICOT!

În urma cercetărilor preliminare, s-a stabilit că documentele au fost sustrase de pe serverele Primăriei, printr-o accesare neautorizată.

”In urma cu doua saptamani, procurorii DIICOT au ajuns la Campia Turzii, in cartierul Sancrai, la un fost membru al PSD-ului local, din locuinta caruia au confiscat computere si un telefon mobil.

Acesta a fost pus sub control judiciar de catre procurori si este cercetat penal”, a anuntat RefleqtMedia azi.

Citește și:

VEZI noile salarii din administrația publică din Turda și Câmpia Turzii!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator