fbpx

PNL1300x300pxTrio

Banner2TurdaNewsHD

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

donate

Asociația Beard Brothers scoate la tombolă o motocicletă, iar banii adunați vor fi folosiți pentru a cumpăra o ambulanță pentru SMURD Cluj.

 

”Participă la Tombola Beard Brothers și poți câștiga motocicleta Anarchy custom Goodbye to Gravity 1600!

Tot ce trebuie să faci este să donezi 100 lei în contul Asociației Beard Brothers: RO58BTRLRONCRT0249735201, cu mențiunea obligatorie: MOTO-SMURD plus NUMĂRUL TĂU DE TELEFON!

Fondurile strânse în urma participării la tombolă se vor direcționa în cadrul campaniei 1.12 #Wheelsforlife, având ca și scop achiziționarea unei ambulanțe de tip C, pentru SMURD CLUJ.

Gata! Acum că ai urmat acești pași, ești înscris automat în tombolă pentru motocicleta creată de Anarchy custom, mai exact, lucrată de către unul dintre cei mai buni constructori de motociclete custom din România, Racz Arpad Dorin.

Tragerea la sorți se va face real time, în mediul online, în data de 10 Decembrie, ora 14:00. Stay tuned!”, susțin cei de la Beard Brothers.

"Am conceput motocicleta Goodbye to Gravity Bike pentru comemorarea victimelor de la Clubul Colectiv din Bucureşti, în memoria lor, pentru a nu fi uitate niciodată şi a nu se mai întâmpla o astfel de tragedie. Am lucrat trei luni la ea, este în stil frisco şi are un motor american de 1600 cm cubi. Am luat legătura cu asociaţia Beard Brothers din Cluj care se ocupă cu diverse proiecte caritabile. Vreau să mă implic în proiectul lor privind secţia de arşi de la Spitalul Judeţean Cluj", a spus Dorin Racz

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator