Termopane Maxi Prest
Scrie un comentariu

rotary ct

Ceremonia de schimbare a președintelui Club Rotary Câmpia Turzii a avut loc aseară, la Pensiunea Milexim. Noul președinte, care își va intra în atribuții de la 1 iulie, este omul de afaceri Sorin Moldovan (Viamso), care a preluat funcția de la Horațiu Bretoiu.

 

Cu această ocazie, rotarienii din Câmpia Turzii au făcut o trecere în revistă a activităților desfășurate până acum, în mai multe domenii, proiectele Club Rotary Câmpia Turzii vizând diverse categorii sociale și diverse forme prin care s-a acordat sprijin populației.

La ceremonia de schimbare a președintelui a participat și Gavrilă Vasile, asistentul Guvernatorului 2241 România - Republica Moldova, care a apreciat activitatea rotarienilor din Câmpia Turzii. Printre invitați s-au aflat și colegi rotarieni de la Turda și de la Abrud, cu care Clubul Rotary din Câmpia Turzii are o bună relație.

În noul an rotarian, care va începe la 1 iulie 2018, noul președinte al Club Rotary Câmpia Turzii, Sorin Moldovan, va fi ajutat de: Adrian Tot - secretar, Mihai Pop - trezorier, Adelaida Haiduc - vicepreședinte și Alexandru Pascu - coordonator proiecte.

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator