Termopane Maxi Prest
Scrie un comentariu

incendiu locomotiva

O locomotivă a luat foc în stația CFR Câmpia Turzii și se putea produce o adevărată catastrofă, vagoanele din convoiul tras de locomotivă fiind pline cu combustibil, care putea exploda! Intervenția promptă a pompierilor voluntari din cadrul Primăriei și a pompierilor militari de la Detașamentul din Turda, au dus la evitarea unei catastrofe.

 

”Doar prezenta de spirit a pompierilor voluntari ai Primariei municipiului Campia Turzii precum și a Detașamentului de pompieri Turda au dus la evitarea unei catastrofe pentru orașul nostru. 

O locomotivă a luat foc în urmă cu câteva minute, în gara din Câmpia Turzii. Vagoanele trase de locomotivă sunt pline cu combustibil și exista riscul ca acestea să explodeze în orice moment.

Două autospeciale de pompieri au ajuns la fața locului și focul a fost stins cu rapiditate.”, a transmis primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

UPDATE:

Potrivit unor date oficiale, marfarul era încărcat cu benzină și motorină. Locomotiva a avut probleme tehnice, scurgeri de ulei și a fost decuplată imediat de către conductor. Acesta a intervenit și cu stingătorul din dotare, pompierii turdeni s-au deplasat la fața locului pentru a asigura măsurile PSI, riscul unei exploziii fiind astfel limitat. 

Foto: Facebook/Dorin Lojigan.

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator