fbpx

Scrie un comentariu

vreme severa

Potrivit atenţionării ANM, treizeci de judeţe, printre care şi Cluj, intră, miercuri, sub Cod Galben de furtuni, cu descărcari electrice, ploi abundente, vânt şi grindină. Cantităţile de precipitaţii vor ajunge şi la 80 de litri pe metru pătrat!


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare meteorologică Cod Galben de instabilitate atmosferică şi ploi în cantităţi însemnate pentru Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi în zonele de munte, valabilă până vineri, 15 iunie, la ora 8.


Potrivit meteorologilor, în Transilvania, Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, jumătatea de vest a Munteniei şi în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină.


În zona de sud-vest şi în zona montană, cantităţile de apă vor depăşi 25 de litri pe metrul pătrat şi pe arii restrânse 60 - 80 de litri pe metrul pătrat.


IGSU anunţă că pompierii sunt pregatiti să intervină în sprijinul populaţiei şi autorităţilor locale din zonele vizate de fenomenele meteorologice periculoase.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator