fbpx

Scrie un comentariu

autostrazi

Conform unui document intrat în posesia revistei Capital, în acest an, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere estimează că vor inaugura aproximativ 100 km de autostradă. O parte din aceștia sunt și în zona noastră de interes, respectiv autostrada spre Sebeș, continuarea autostrăzii care se oprește la Gilău și continuarea autostrăzii spre Târgu Mureș.

 

”În luna iulie, loturile 3 şi 4 din autostrada Sebeş-Turda sunt primele secţiuni de şosea la patru benzi, în lungime totală de circa 28,7 km,inaugurate în acest an.

Tot luna viitoare se aşteaptă a se recepţiona şi 3,6 km de autostradă, între Ogra şi Iernut.”, precizează Capital.ro.

În ceea ce privește extremitatea porțiunii de autostradă dinspre Gilău, Capital.ro anunță, citând documentul CNAIR, că finalizarea podului ar fi posibilă în luna august (n.r. totuși, mai repede de septembrie e greu de crezut că s-ar putea circula).

”Sfârşitul lunii august înseamnă finalizarea podului peste râul Someş pentru a conecta cei 8,7 km de şosea la patru benzi de autostrada Transilvania. Cei 8,7 km de autostradă sunt finalizaţi încă de anul trecut, oficialii CNAIR nu au deschis traficul pentru că nu exista podul peste Someş care să-l lege de restul secţiunii de autostradă spre Câmpia Turzii.”, mai anunță sursa citată.

În ceea ce privește porțiunea spre Târgu Mureș, se estimează că în octombrie s-ar deschide circulației o porțiune.

”Din situaţia privind recepţia autostrăzilor rezultă că 10,1 km de şosea la patru benzi, între Ungheni şi Ogra se vor deschide traficului în cursul lunii octombrie.”, mai spun cei de la Capital.ro.

Foto: Capital.ro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator