Live Video
 

maxiprest mai2018

Dorin Racz a participat cu motocicleta sa unicat la BikeFest

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

dorin

O motocicletă unicat, modificată şi modernizată pentru a semăna cu una de curse din anii 1960, evaluată la 10.000 de euro, a fost prezentată, sâmbătă, la BikeFest, întrunirea anuală a motocicliştilor din România, care are loc în comuna Gilău.

 

Dorin Racz, un tânăr de 28 de ani din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care se ocupă de realizarea motocicletelor la comandă, a declarat sâmbătă, că a lucrat la motocicletă două - trei luni şi i-a adus îmbunătăţiri tehnice pentru a-i creşte performanţele.

”Am primit o comandă din partea unui client care avea o motocicletă Honda CX 500 din 1980 pe care am modificat-o astfel încât să semene cu una de curse din 1960. Am modernizat-o, i-am pus suspensii întărite, frâne şi cauciucuri de curse şi alte îmbunătăţiri tehnice astfel încât să îi cresc performanţele şi să atingă 170 de kilometri pe oră. Am lucrat la ea două – trei luni şi am pus piese adunate din toată lumea. Este o motocicletă unicat, evaluată acum la peste 10.000 de euro. Toţi cei care au văzut motocicleta la BikeFest au fost încântaţi de felul în care arată”, a spus Racz, citat de Mediafax.

În 2016, o motocicletă realizată de Racz a ocupat locul 6 la Campionatul Mondial de Motociclete Custom din Germania, mai informează sursa citată.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...