Scrie un comentariu

alunecare autostrada

O porțiune de taluz a luat-o la vale, pe lotul 4 al autostrăzii Turda-Sebeș, fiind mobilizați muncitori și utilaje pentru a reglementa situația. Șoseaua nu este afectată, totuși. Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat că și-a propus deschiderea loturilor 3 și 4 ale autostrăzii (porțiunea Turda - Aiud) în luna mai a acestui an.

”O alunecare de teren a avut loc la marginea Autostrăzii Sebeș-Turda, între comuna Unirea și Mănăstirea Dumbrava, în urmă cu câteva luni, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a fost deschis tronsonul. La fața locului erau, miercuri, mai mulți muncitori, care încearcă în continuare remedierea situației, amenajând un punct de lucru. Din filmări se poate vedea că șoseaua nu este afectată. Se pare că terasamentul s-a crăpat și a alunecat.”, precizează Ziarul Unirea.

Pe de altă parte, mai mulți oameni și organizații s-au arătat nemulțumiți că loturile trei și patru, deși sunt finalizate, nu sunt date în folosință, iar pe DN1, drumul paralel al autostrăzii, se produc foarte multe accidente.

Foto: Ziarul Unirea.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator