marian morar
m install
nello construct

Festivalul Peștelui de la Câmpia Turzii a ”păpat” peste 30.000 de euro, dar a fost… pustiu! (VIDEO)

zamblau eugen

Nu s-a încheiat bine Festivalul Peștelui de la Câmpia Turzii că deja au apărut criticile în spațiul public! Un consilier local a acuzat că au fost ”bani aruncați pe mici și bere”. ”Orașul poate sta în mizerie, că Primăria chefuiește!”, a acuzat consilierul local.

 

Acuzațiile au pornit de la faptul că primarul Dorin Lojigan a ”umflat” amploarea acestui festival, pentru a se justifica cei peste 30.000 de euro cheltuiți.

”Eu personal, în calitate de consilier local, mă simt mințit! În ședința de Consiliu Local în care am aprobat oraganizarea acestui festival ni s-a spus că este un festival internațional al peștelui durabil, unde o să atragem 4000 de turiști, o relansare economică. Totul a fost o minciună. Festivalul nu a mai fost internațional și nici al peștelui durabil și nici turiști nu am avut. 

Totul a fost un chef la cortul oficialitatilor unde, membrii marcanți PNL au mâncat pe gratis, împreuna cu Poliția Locală și angajați ai primăriei! 

Cineva își bate joc de orașul nostru. Cum poți să faci un festival al peștelui fără peste și care ne costă vreo 40 000 de euro în total.

Bani aruncați pe mici și bere! Orașul poate sta în mizerie că primaria chefuiește!

Doamne ferește!”, a spus consilierul Gabriel David.

TurdaNews a sesizat că acest festival a avut câteva ”dedesubturi” care te duceau mai mult cu gândul la un ”aranjament”, singurul scop fiind suma alocată de la bugetul local.

Citește și:

Primăria Câmpia Turzii îi prostește pe pescari! Face ”concurs de pescuit” pe banii lor! (UPDATE: Ilegalitățile ies la iveală!)

Asta în condițiile în care, de exemplu, asociația din București care a primit peste 100.000 de lei de la bugetul local, și-a asumat asigurarea premiilor pentru pescari, însă apoi a pretins taxă de participare de la competitori, valoarea premiilor fiind mai mică decât suma taxelor colectate.

Pe de altă parte, Primăria Câmpia Turzii și-a trecut în cont toate cheltuielile cu energia electrică, cu sonorizarea, cu scena, cu asigurarea spectacolelor la scenă, cu asigurarea toaletelor ecologice, cu asigurarea pazei, cu asigurarea salubrizării zonei și chiar cu publicitatea festivalului (faptul că nu a cheltuit niciun leu pentru promovare, dă ”apă la moară” celor care susțin că festivalul n-a fost decât o ”chermeză” pentru un grup restrâns de persoane, cu mulți bani cheltuiți de la bugetul local), tocmai pentru ca banii dați asociației să rămână ”în mână”, fără să implice prea multe cheltuieli. Că despre mediatizarea evenimentului în străinătate sau pe plan regional și național, cum s-a angajat, nici nu poate fi vorba!

Înaintea festivalului, primarul Dorin Lojigan a anunțat că va fi unul de anvergură internațională, care va pune Câmpia Turzii pe harta turismului, urmând a fi prezenți circa 4000 de oameni.

Citește și:

Primăria Câmpia Turzii se mânjește cu ”sponsorizarea” unui afacerist care a dat ”țepe” bugetului local!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2