fbpx
Icon Scrie un comentariu

pietre

Consiliul Județean Cluj îi atenţionează pe cei care tranzitează drumul județean 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) să circule cu prudenţă întrucât, recent, s-au înregistrat mai multe sesizări vizând căderi de pietre de pe versanți. 


„În urma unor sesizări venite din partea persoanelor fizice dar și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, o echipă de intervenții a intervenit pe DJ 107P, în zona localităților Gilău - Someșul Cald - Lacul de acumulare Tarnița, pentru a înlătura pietrele căzute de pe versanți pe carosabil”, transmite Consiliul Județean Cluj.


Potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj, “drumul județean 107P nu a fost niciun moment închis sau blocat traficului rutier, căderile de pietre fiind localizate punctual, pe o suprafață redusă a carosabilului, astfel încât circulația s-a desfășurat în condiții normale. 


 De altfel, desprinderile de pietre și bolovani de pe pereții abrupți de stâncă sunt fenomene naturale obișnuite în această zonă, acestea realizând-se anual, de obicei primăvara, odată cu producerea dezghețului și creșterea temperaturii atmosferice.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator