fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Eforturile administrației locale din Turda, de a înfrumuseța și de a îngriji orașul, din punct de vedere al curățeniei, se izbesc de zidul nepăsării unor cetățeni turdeni. Concret, fântâna arteziană din Parcul Teilor, curățată și dată în funcțiune săptămâna trecută, a ajuns din nou ca o cocină de porci, după ce au fost aruncate tot felul de mizerii în ea.

 

Pozele sunt mai mult decât grăitoare. Înfundarea sorburilor cu gunoaiele aruncate a dus la blocarea funcționării optime a fântânii.

Se spune că un oraș nu poate fi mai curat decât își doresc locuitorii lui, iar asta trebuie să ne dea de gândit! Este evident că administrația locală nu poate angaja polițiști locali pentru a urmări fiecare cetățean și pentru a-l amenda atunci când aruncă mizerii sau distruge bunurile publice. O soluție ar putea fi camerele video de supraveghere. Însă și alea costă bani, cu tot sistemul de implementare. O altă variantă ar fi implicarea cetățenilor onești, care nu suportă nici ei imaginile dezolante de acest gen, prin transmiterea informațiilor în timp util în ceea ce privește persoanele care sunt certate cu bunul simț, astfel încât aceștia să poată fi sancționați.

Se pare că nu sunt suficiente campaniile de curățenie organizate de administrația locală (eradicarea rampelor clandestine de gunoi), amenajarea unor baterii de pubele subterane, montarea coșurilor de gunoi pe diverse străzi unde nu existau, campaniile Poliției Locale (conștientizare + amendare a celor depistați că fac mizerie)... mai e nevoie și de implicarea cetățenilor! În fond, ne dorim sau nu un oraș curat?!

Dvs ce credeți că ar trebui făcut pentru ca această problemă să-și găsească o rezolvare? Așteptăm comentariile voastre în secțiunea de comentarii de la finalul articolului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator