m install
petlinii
nello construct

„La grădină” Grădini urbane de legume pentru turdeni

zamblau eugen
floris

Parte din Centrul Comunitar Fabrica de Timp Liber”, situat în incinta fostei fabrici de bere din Turda, proiectul La Grădină” încearcă să contribuie la crearea unei atmosfere de implicare în comunitate, incluziune socială, promovând legumele cultivate în comunitate, cu resurse comune – în cazul de față, terenul.

Prin acest program, Fundația Rațiu pentru Democrație și Fabrica de Timp Liber încurajează alimentația sănătoasă, cu legume crescute natural din soiuri specifice Transilvaniei.

Şase parcele, cu suprafeţe de 5 m x 1,5 m fiecare, de pe terenul din spatele berăriei, sunt puse la dispoziţie celor interesaţi să le lucreze. Beneficiarii vor putea să cultive legume aici, pentru uz personal sau pentru a le comercializa.

Cetățenii care doresc să cultive o astfel de grădină vor primi gratuit răsaduri, semințe, unelte și sfaturi din partea promotorilor proiectului și vor dispune după bunul plac de recolta obținută.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: office@ratiucenter.ro sau 0728 989 087 (Florin)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: