fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Un tînăr din Câmpia Turzii a fost prins în flagrant, sâmbătă spre duminică noaptea, imediat după ce a ridicat un colet trimis din Spania, în care erau circa 10 kg de droguri! Tânărul a ridicat pachetul din Cluj-Napoca, de pe Calea Dorobanților, în jurul orei 2.00 noaptea.

 

Polițiștii de la Crimă Organizată l-au săltat imediat după ce a ridicat pachetul cu canabis, cu intenția de a-l pune într-un taxi al firmei Uțu Taxi, cu intenția de a-l transporta la Câmpia Turzii. În momentul în care a văzut polițiștii, tânărul a vrut să fugă, însă a fost imobilizat de personalul autocarului. El a primit un mandat de arestare pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Toți pasagerii au fost verificați. Coletul suspect ar fi fost raportat de un șofer al firmei de transport care se deplasa spre Bistrița, iar polițiștii au făcut flagrantul cu un efectiv impresionant.

Tânărul prins asupra faptului are 21 de ani, se numește Alexandru Bîrlean, iar pe Facebook își spunea Pashu Alex. El riscă între 2-7 ani de închisoare. Nu este prima dată când tineri din Câmpia Turzii au fost prinși în flagrant, chiar când ridicau colete care conțineau droguri, trimise din Spania. Anchetatorii vor investiga și cine a trimis drogurile din Spania.

Foto: Facebook și Ziarul Clujean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator