Scrie un comentariu

Seara trecută în jurul orei 19,50 s-a produs un grav accident rutier la ieșirea din Vâlcele, soldat cu rănirea a doua persoane şi avarierea a două autovehicule.

 

Un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, pe raza comunei Feleacu, în afara localității Vâlcele, dinspre Cluj-Napoca înspre Turda, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus pe banda nr. 1,  dinspre Cluj-Napoca spre Turda, de către un bărbat, de 20 ani, din Tureni, pe care l-a proiectat in parapetul de beton ce separa axul drumului. 

„După impact, șoferul în vârstă de 21 de ani a părăsit, fără încuviințarea poliției, locul accidentului, fiind depistat la ora 22.45, la Turda, la domiciliul său.

În urma accidentului conducătorul auto in vârstă de 20 de ani a fost rănit grav și un bărbat, de 33 de ani, din Mărtinești, pasager in același autoturism, a fost rănit ușor” informează subinspector Carmen Jucan de la biroul de presă al IPJ Cluj.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: Arhivă. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator