promo 650x150 700lei

1 Comentariu

Marți, 20 martie, a fost inaugurat la Câmpia Turzii noul sediu al poliției, ocazie cu care s-a deschis și cel de-al șaselea centru de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din județ.

 

Inaugurarea noului sediu de poliţie situat pe strada George Coşbuc, nr. 24, s-a făcut în prezenta Prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, a ÎPS Andrei Andreicuț, la eveniment participând și primarul Dorin Lojigan alături de reprezentanți ai administrației locale, dar și conducerea IPJ Cluj, direct interesată de deschiderea obiectivului menționat.

Mutarea sediului poliției într-o locație nouă este rezultatul unui protocol de colaborare încheiat la sfârșitul anului trecut între Instituția Prefectului – Județul Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Primăria municipiului Câmpia Turzii, inițiatoarea acestui proiect.

Programul serviciului de cazier judiciar de la Câmpia Turzii este următorul:

Luni: Nu este program cu publicul

Marți: 10:00 – 12:00

Miercuri: 10:00 – 12:00

Joi: 12:00 – 15:00

Vineri: Nu este program cu publicul.

Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana fizică cu capacitate de exercițiu restrânsă (minor 14-18 ani) sau deplină (peste 18 ani), poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator