m install
petlinii
nello construct

Citește care este programul de lucru la serviciul de cazier judiciar din Câmpia Turzii!

floris

Marți, 20 martie, a fost inaugurat la Câmpia Turzii noul sediu al poliției, ocazie cu care s-a deschis și cel de-al șaselea centru de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din județ.

 

Inaugurarea noului sediu de poliţie situat pe strada George Coşbuc, nr. 24, s-a făcut în prezenta Prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, a ÎPS Andrei Andreicuț, la eveniment participând și primarul Dorin Lojigan alături de reprezentanți ai administrației locale, dar și conducerea IPJ Cluj, direct interesată de deschiderea obiectivului menționat.

Mutarea sediului poliției într-o locație nouă este rezultatul unui protocol de colaborare încheiat la sfârșitul anului trecut între Instituția Prefectului – Județul Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Primăria municipiului Câmpia Turzii, inițiatoarea acestui proiect.

Programul serviciului de cazier judiciar de la Câmpia Turzii este următorul:

Luni: Nu este program cu publicul

Marți: 10:00 – 12:00

Miercuri: 10:00 – 12:00

Joi: 12:00 – 15:00

Vineri: Nu este program cu publicul.

Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana fizică cu capacitate de exercițiu restrânsă (minor 14-18 ani) sau deplină (peste 18 ani), poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: