Scrie un comentariu

O interpretă de muzică populară din zona noastră, Amalia Chiper Iurian, a apărut într-o fotografie pe internet, alături de cunoscutul interpret Aurel Tămaș, promovând steagul secesionist al fostei Transilvanii, care este folosit de cei care doresc independența Ardealului, chiar în anul centenarului Marii Uniri.

 

Artista, însă, a explicat că a fost ”păcălită” și că nu a fost atentă ce ține în mână.

„Totul s-a întâmplat după un concert la Mediaș. A venit un om să facă o poză cu noi și ne-a pus steagul în brațe. În vâltoarea evenimentelor, nici nu ne-am dat seama despre ce este vorba și ce steag ținem în mână. Apoi a apărut poza pe internet. Vreau să vă spun că nu numai că nu sunt de acord cu independența sau autonomia Transilvaniei, dar consider că ceea ce ni s-a întâmplat, mie și lui Relu Tămaș, constituie o adevărată capcană mârșavă. Eu IUBESC ROMÂNIA AȘA CUM ESTE, ÎNTREAGĂ ȘI MARE. Nu concep ca cineva să vrea să o rupă în bucăți”, a spus Amalia Chiper Iurian pentru siteul regional Refleqt Media.

Amalia Chipei Iurian a anunțat și faptul că pregătește o melodie patriotică, pentru a sărbători centenarul Marii Uniri. „Ceea ce vreau să transmit, încă odată, e că eu iubesc România, așa cum este ea, unită. Eu nu fac politică. Eu vreau să cânt pentru românii mei”, a mai spus interpreta de muzică populară, pentru sursa citată.

 

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator