Scrie un comentariu

Municipalitatea a dat lovitura cu organizarea Eurovisionului în Salina Turda. Dacă, pe de o parte, statutul de co-organizator a asigurat municipalității o expunere puternică pe postul național al televiziunii publice, prin diverse producții care promovau Turda, locația aleasă a atras și ea alte beneficii în ceea ce privește expunerea.

 

Fiinf o locație inedită și o premieră în istoria Eurovisionului, semifinala de la Turda a atras atenția atât a mass mediei naționale, cât și a celei internaționale. Astfel, Turda a beneficiat de o expunere mai mare decât celelalte locații în care s-au desfășurat semifinalele ediției din acest an. Însă, conform datelor de rating, câștigătoare a ieșit și televiziunea publică, la semifinala de la Turda audiența ajungând să se dubleze comparativ cu celelalte semifinale!

Practic, municipalitatea turdeană a valorificat la maxim o oportunitate de acest gen, promovând localitatea la nivel național și chiar internațional, la un cost extrem de mic, raportat la minutele de expunere, dar și la faptul că show-ul de televiziune a promovat locația așa cum se cuvine.

Oaspeți de seamă la cea de-a patra semifinală a Eurovision România. Renumele Salinei Turda a atras investitori și autorități din alte țări.

Spectacolul din Salina Turda a scris istorie în paginile concursului Eurovision. A fost primul show organizat în subteran. Transmisiunea , în care au evoluat 12 concurenți, a fost apreciată și peste hotare și mai multe televiziuni au cerut imagini Televiziunii Publice.

A patra semifinală a Eurovision și-a desemnat câștigătorii: Feli, Tiri și Claudia Andas. Pentru a doua oară consecutiv, doi finaliști au obținut același număr de puncte din partea juriului.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator