Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Un rom din Turda a făcut K.O. un floreștean în oserul de mașini!

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

Un floreştean în vârstă de 38 de ani a fost bătut de un rom din Turda în târgul de mașini din comuna Gilău pentru că şi-a expus maşina pe un loc liber aflat lângă mai multe automobile alte turdeanului.

 

Aşa că, pentru a păstra distanţa şi a-l învăţa minte pe neavenit pentru gestul său, romul i-a aplicat, cu un box, trei lovituri în zona feţei. Doar intervenţia poliţiei, aflată în apropiere a oprit un incident ce putea deveni tragic relatează Gazeta de Cluj.

„Am parcat regulamentar, între maşinile expuse spre vânzare, singurul loc unde se mai putea, piaţa fiind deja plină, la ora 10.45 când am ajuns acolo. La un moment dat, din grupul de romi care se afla acolo a ieşit propietarul şi mi-a ars, din senin, câţiva pumni în figură şi în ureche, cu un box pe care şi l-a pus pe mână. Îl ştiam pe individ doar din vedere, n-am avut niciodată vreo discuţie cu acesta, cât de mică, aşa că nu-i înţeleg în ruptul capului atitudinea. Norocul meu a fost că a apărut la timp poliţia, care a intervenit. Mie mi-a dat un avertisment, iar lui – nu mai ştiu – pentru că între timp a venit ambulanţa şi m-a transportat la U.P.U. Cluj. Am stat acolo – pentru primul ajutor şi pentru investigaţii – de la 11.00 până la nouă seara, desigur fără să fi apucat să-mi vând maşina, aşa cum intenţionasem. Însă, e limpede că în Piaţa auto din Gilău oamenii de rând nu-şi pot expune maşinile, spre vânzare, din cauza romilor care fac legea acolo. Eu am  căzut pradă violenţei lor pentru că n-am ştiut că locul era „rezervat” numai pentru ei”, a povestit victima.

„Colegii au intervenit la faţa locului în momentul scandalului şi i-au sancţionat pe cei doi conform Legii 61/1991, articolul 3, pentru provocare şi participare la scandal în locuri publice. Niciunul nu a depus încă plângere, însă se află în termenul legal de 90 de zile pentru depunerea plângerii”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef principal Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Sursă foto: Gazeta de Cluj. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...