Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Mare atenţie pe cine apelaţi înapoi! Un număr de Albania acţionează în judeţul Cluj!

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

 

În judeţul Cluj, din câte se pare, mai multe persoane au semnalat prin intermediul reţelei de socializare Facebook faptul că au un apel pierdut de la un acelaşi număr străin! Din păcate, o serie de ghinionişti au apelat înapoi numărul de telefon crezând că sunt rude din străinătate!

 

Numărul de telefon are ca ţară de origine Albania, şi conform celor care au apelat înapoi numărul de telefon cu +355 69 777 în faţă au acum de plată 115 euro reţelei de telefonie! 

„Sunt nişte infractori online care subcontractează astfel de servicii care le oferă posibilitatea de a închiria numere de telefon din diverse locaţii din lume. Ei pot ataşa servicii cu suprataxa acelor numere de telefon”, afirmă Liviu Arsene, specialist securitate cibernetică.

Deşi nu este prima dată când oamenii cad în plasa acestui tip de înşelăciune, ei continuă să apeleze înapoi numere necunoscute din străinătate crezând că sunt rude sau prieteni de peste hotare. 

Pentru a vă scuti de eventuale probleme pe viitor, cereţi-le o aprobare în mediul online a celor cu care doriţi să intraţi în contact din străinătate pentru a nu ajunge victimele unor persoane răuvoitoare! Simpla memorare în telefon a numerelor de contact, vă poate salva de plata unei sume considerabile!

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...