Live Video
 

maxiprest mai2018

Tânăr din Mureș bătut la Ceanu Mare pentru că „le-a încălcat teritoriul” băieților din sat!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un tânăr de 24 de ani din Mureș a primit o bătaie de pomină, după ce a stârnit invidia băieților din Ceanu Mare și a condus o femeie acasă după o noapte petrecută la discotecă.

 

În urma bătăii administrate acesta a primit câteva zile de îngrijiri medicale, și-a scos un certificat IML și va urma calea justiției.

Totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 7 ianuarie, când un tânăr din Mureş în vârstă de 24 de ani a condus la Ceanu Mare, de la o discotecă, o femeie. Iar pentru că a încălcat “teritoriul” băieţilor din sat, a încasat de la aceştia mai multe lovituri de bâtă peste spinare!

„M-au bătut cu nişte bâte lungi cam de un metru şi jumătate. Doar prima bâtă am simţit-o, pe restul, nu – fiindcă am leşinat. Am aflat după aceea că au dat în mine ca-ntr-o minge, cu picioarele, până s-au plictisit. Când mi-am revenit m-am dus acasă şi a doua zi m-am prezentat la postul de poliţie, iar cei de acolo m-au trimis la I.M.L.Cluj ca să-mi scot certificat” relatează victima.

“La nivelul unităţii de poliţie a fost depusă o plângere de către un tânăr, acesta sesizând faptul că, în data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 04:00, a fost agresat de două persoane, pe raza localităţii Ceanu Mare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Citește și. http://gazetadecluj.ro/trecut-peste-zona-interzisa-conducand-acasa-o-femeie-l-au-casapit-cu-bate-doi-sateni-din-ceanu-mare/ 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...