Scrie un comentariu

Campania de adunare de hrană și contribuții financiare pentru îngrijirea celor 300 de câini și circa 100 de puiuți, care sunt găzduiți la Viișoara de Asociația Amicii Dog Rescue, campanie care a avut loc ieri în parcarea de la Kaufland, a fost un succes, declară organizatorii!

 

”Va multumim inca o data din suflet pentru donatii, bani si mancarica pentru cei aprox 300 catei adulti din adapostul mare, cel mic si din fostere la oameni buni .... si pentru cei 100 de puiuti!! 

Am tras linie la finalul colectei si suntem extrem de multumite de reusita evenimentului, chiar daca am fost putin ingrijorate fiind dupa sarbatori, inainte de salarii, pensii, burse s.a.m.d.

Suma totala a donatiilor in bani este de 1.790 Roni + 500 Roni adunati la concertul sustinut de minunata doamna Ioana Racolta + 240 Roni de la Fodor Dora ! E minunat! Un progres incredibil fata de colecta din august, din acelasi loc! SE POATE! Oameni buni exista... ii gasim si ne gasesc!

Bobitele au fost 665,4 kg si 86 conserve mari (~ 1,200g) hrana umeda + 30 conserve hrana umeda (~200g) + morcovi, varza, biscuiti si alte recompense! Suntem extrem de recunoscatori pentru implicare, distribuirea evenimentului si a posturilor, pentru tot ce ati facut si toate eforturile care au rezultat acest eveniment reusit!”, a precizat Ioana Marc, una dintre organizatoarele evenimentului.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator