fbpx

Icon Scrie un comentariu

Masinaminor

Un „puști” de 17 ani a făcut prăpăd noaptea trecută în zona Materna din Turda. Fără a poseda permis de conducere s-a urcat la volan și a avariat trei mașini.

 

Incidentul s-a petrecut... cum altfel? După un chef de pomină! Tânărul a luat fără permisiunea proprietarului, cheile unei mașini, s-a urcat la volan (cel mai probabil susțin martorii, sub influența băuturilor alcoolice) și a ieșit la plimbare. În zona Materna a făcut praf trei mașini parcate regulamentar, în parcarea de lângă clubul Seven, apoi a continuat să conducă, fără o roată din față, până dincolo de sensul giratoriu, unde s-a oprit în bordură.

În cursul zilei de astăzi s-a prezentat la poliție unde și-a recunoscut fapta, acesta nu are permis de conducere, în schimb s-a ales cu un cadou de la Moș, în seara de Crăciun, dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis, distrugere și alte fapte care vor atârna greu în cazierul acestuia, gestul său de teribilism fiind taxat de legislația în vigoare.

Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale considerabile!

UPDATE:

Mașina vișinie valorează 22.000 de euro, e cumpărată de 2-3 luni. Cea grie e cumpărată de o săptămână și are o valoare cam de 8-10.000 de euro și cealaltă albastră e cam de 2-3.000 de euro”, ne-a precizat un cititor.

Iată cum arată mașinile avariate:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator