Live Video
 

Zeci de copii s-au întâlnit cu Moș Crăciun la Teatrul Aureliu Manea (VIDEO/FOTO)

În această dimineață în sala de spectacole a Teatrului Aureliu Manea zeci de copii însoțiți de părinți au avut ocazia să ia contact cu personaje de poveste întruchipate de actorii municipalului turdean.

 

Sub sloganul „Moș Crăciun există!”, cei mici s-au distrat pe cinste în așteptarea celui mai iubit Moș și a darurilor oferite de el și de spiridușii săi. Practic a fost ultimul spectacol din acest an oferit de actorii teatrului turdean în ton cu spiritul sărbătorilor, a cadourilor, a momentelor magice petrecute alături de cei dragi.

Concomitent a avut loc și o campanie umanitară de strângere de jucării și hăinuțe pentru copiii nevoiași care a ajuns la final odată cu această reprezentație.

Este vorba despre acțiunea inițiată de organizația de tineret a Partidului Social Democrat care și-a propus cu ajutorul turdenilor sa dea o mâna de ajutor lui Moș Crăciun!

Campania a avut loc în foaierul Teatrului Municipal Aureliu Manea unde s-au adunat o sumedenie de jucării și hăinuțe pentru cei cu care viața nu a fost atât de generoasă.

„Principalii beneficiari ai donațiilor vor fi copiii de la orfelinatul Sfântul Daniel din Turda, dar in cazul în care generozitatea dumneavoastră o să depășească nevoile acestor copii, o sa fie identificați și alți nevoiași cărora sa le luminam sărbătorile” menționează organizatorii activității.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...