fbpx

Scrie un comentariu

La o scurtă perioadă după ce Robert Szabo, fostul viceprimar al Muncipiului Câmpia Turzii, a demisionat din funcţie, urmată de demisia acestuia din funcţia de preşedinte al UDMR Câmpia Turzii, s-a aflat şi motivul real al celor două demisii, respectiv el s-a alăturat Poliţiei Locale în urma mai multor examene specifice postului.

 

Deşi s-au vehiculat o serie posibile motive pentru care Robert Szabo ar fi demisionat, printre care şi eventuale presiuni din partea PNL sau chiar UDMR, apele s-au liniştit şi timpul a arătat adevăratul motiv pentru care fostul viceprimar a renunţat la funcţiile politice. 

El s-a alăturat Poliţiei Locale din Câmpia Turzii, în urma a trei probe, respectiv probele fizice, examen scris şi interviu. A fost singurul participant pentru postul de poliţist local superior şi a obţinut rezultatele de trecere, obţinând astfel funcţia dorită.

Contact de echipa TurdaNews, acesta a declarat următoarele:

 "Am participat la un concurs pentru un post, care a fost scos de către Primăria municipiului Câmpia Turzii. Am trecut toate probele cu bine, conform proceselor verbale deja afișate. Mă bucur pentru rezultatul obținut."

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator