marian morar
m install
nello construct

Fostul viceprimar al Municipiului Câmpia Turzii s-a alăturat Poliţiei Locale!

zamblau eugen
floris

La o scurtă perioadă după ce Robert Szabo, fostul viceprimar al Muncipiului Câmpia Turzii, a demisionat din funcţie, urmată de demisia acestuia din funcţia de preşedinte al UDMR Câmpia Turzii, s-a aflat şi motivul real al celor două demisii, respectiv el s-a alăturat Poliţiei Locale în urma mai multor examene specifice postului.

 

Deşi s-au vehiculat o serie posibile motive pentru care Robert Szabo ar fi demisionat, printre care şi eventuale presiuni din partea PNL sau chiar UDMR, apele s-au liniştit şi timpul a arătat adevăratul motiv pentru care fostul viceprimar a renunţat la funcţiile politice. 

El s-a alăturat Poliţiei Locale din Câmpia Turzii, în urma a trei probe, respectiv probele fizice, examen scris şi interviu. A fost singurul participant pentru postul de poliţist local superior şi a obţinut rezultatele de trecere, obţinând astfel funcţia dorită.

Contact de echipa TurdaNews, acesta a declarat următoarele:

 „Am participat la un concurs pentru un post, care a fost scos de către Primăria municipiului Câmpia Turzii. Am trecut toate probele cu bine, conform proceselor verbale deja afișate. Mă bucur pentru rezultatul obținut.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: