Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Antiderapant aruncat cu nemiluita pe drumurile județene

kaufland 650x100 22.12

Consiliul Judeţean Cluj informează cetăţenii şi participanţii la trafic că, în cursul dimineţii de joi, 7 decembrie, la ora 8.00, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşura normal, neexistând drumuri judeţene închise sau blocate circulaţiei rutiere.

 

Deşi cantitatea de precipitaţii sub formă de ninsoare a fost scăzută comparativ cu cea din zilele precedente, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 (zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej) cu 31 utilaje şi a fost folosită o cantitate de 425 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi gheţuşului, inclusiv sare.

Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează pe un singur drum judeţean cu un utilaj.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 (zona Turda) în cursul zilei de ieri s-a acţionat pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene (5 intervenţii şi o revizie) cu 5 utilaje şi a fost folosită o cantitate de 95 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Pe acest Lot, la această oră, se intervine pe un singur drum judeţean cu un utilaj.

De asemenea, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.  

Biroul de presă

7 decembrie 2017


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...