m install
petlinii
nello construct

Boc e încrezător în promisiunile Bechtel: Avem autostradă din luna decembrie a acestui an!

floris

La 1 Decembrie, de Ziua Naţională, vor fi gata cei 42 de kilometri din autostrada Transilvania, între Turda şi Gilău, a declarat premierul Emil Boc.Aflat în vizită pe şantierul autostrăzii, prim-ministrul a mai spus că lucrările vor fi supravegheate în continuare şi că investiţiile în infrastructură nu se vor opri aici.

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a adăugat că plăţile pentru compania Bechtel sunt la zi.

 

Premierul Emil Boc şi ministrul transporturilor, Radu Berceanu, au vizitat vineri dimineaţă şantierul Bechtel. Vizita a început la nodul rutier de la Gilău. Premierului i s-au prezentat stadiul lucrărilor la autostradă, Boc declarându-se mulţumit. El le-a promis clujenilor că, de 1 decembrie, vor circula pe 42 kilometri de autostradă între Turda şi Gilău.

 

„Am venit împreună cu ministrul Transporturilor să ne asigurăm că cea ce am promis se face. De la ultima întâlnire de aici de acum o lună practic s-au realizat lucrările pe care firma s-a angajat că le face şi anume utilităţile au fost transferate, nu mai există niciun obstacol în privinţa aceasta. Deja există aproape 30 de km astfalt şi începând cu perioada următoare se va trece şi cu un strat de uzură, viaductele sunt finalizate, acelea care au fost propuse, cu alte cuvinte în acest moment avem garanţia că aşa, cum am spus, de Ziua Naţională a României cei 42 de km de autostradă de la Turda la Gilău vor fi terminaţi şi clujenii vor scăpa de coşmarul traficului greu care i-a afectat de atâta amar de ani”, spune premierul.

 

Premierul este mulţumit de stadiul lucrărilor la autostradă. Constructorul l-a informat că 30 din cei 42 de kilometri ai tronsonului dintre Turda şi Gilău sunt pregătiţi pentru turnarea ultimului strat de asfalt. După vizita de pe şantierul autostrăzii, premierul, însoţit de ministrul Transporturilor, s-a oprit la Dezmir, pe traseul viitoarei şosele de centură. Turul premierului prin judeţ s-a încheiat la Gherla, unde a inaugurat centura de ocolire a oraşului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: