Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins Turda! S-a deschis Târgul de Crăciun! (VIDEO/FOTO)

kaufland 650x100 22.12

Marți, 5 decembrie, în Parcul Central al Turzii s-a deschis cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun.

 

Vizitatorii târgului sunt întâmpinați cu produse tradiționale oferite de comercianții din zonă, de la prăjituri, miere, turtă dulce, vin fiert, până la ornamente de iarnă și exponate origami, toate se regăsesc pe tarabele comercianților.

Seara a cuprins un impresionant show de lasere, primarul Matei Cristian a aprins iluminatul ornamental de sărbătoare, la scenă s-a derulat un program artistic ce a inclus colinde din Maramureș cu Corul Bărbătesc din Finteușu Mare și Grupul Vocal Tradițional Horitoarele. În final a fost organizat un recital de colinde internaționale cu Fanfara Opera Vox. Nu au lipsit nici cadourile oferite celor mici de Moș Nicolae.

„Am păşit oficial în cea mai frumoasă perioadă a anului! Am inaugurat astăzi Târgul de Crăciun! A fost o seară magică, plină de bucurii şi zâmbete, mai ales pentru micuții noştri. Nu există împlinire mai mare decât să ne vedem copiii fericiți!

Vă aşteptăm în acest tărâm fermecat până la sfârşitul lunii decembrie!” transmite primarul Matei Cristian.

Reamintim că în acest an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, autoritățile publice turdene au cheltuit peste 77 de mii de euro, pentru iluminatul festiv. Din această sumă, pentru cumpărarea de echipamente luminoase s-au alocat peste 53,5 mii de euro, iar pentru montarea și demontarea instalațiilor de iluminat ornamental s-au cheltuit circa 23,7 mii de euro.

Citește și: 

Program – Târgul De Crăciun Turda 2017 (vezi VIDEO cu ultimele pregătiri!)


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...