Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

MARE ATENȚIE! BMW-ul negru, cu radar la bord, a fost semnalat în zona noastră!

kaufland 650x100 22.12

BMW-ul negru, dotat cu radar, pe care îl folosesc polițiștii rutieri pentru a te prinde că depășești viteza legală în trafic, din mers, pare să fi ajuns și în zona noastră! A fost semnalată prezența sa pe ruta Turda - Cluj! Mare atenție!

 

”Mergand pe autostrada spre Cluj in zona podului peste Aries detectorul meu radar a inceput sa sune. Instinctiv am decuplat tempomatul si am incercat sa vad unde este amplasata masina politiei cu radarul.

Pe sensul meu de mers nu era nici un autoturism, in schimb pe celalalt sens erau oprite doua autoturisme civile care mi-au atras atentia cand din cea din fata a coborat un politist in uniforma celor de la circulatie. Politistul practic a coborat de pe locul din spate al unui autoturism BMW de culoare neagra.

Atunci mi-au venit in minte postarile din vara cu BMW-ul civil de pe autostrada soarelui care printre altele ii provoca la o "intrecere" pe unii grabiti dupa care ii inregistra cu viteza peste cea legala si ii oprea in trafic.

La intoarcerea de la Cluj undeva in zona lacurilor detectorul meu radar a inceput sa sune din nou pentru putin timp, timp in care spre Cluj printre alte masini a trecut si un BMW de culoare neagra.

Deci mare atentie la viteza ca va ia cu "BMW-ul" din mers.”, a relatat Florin Taloș.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...