Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Atenționare ANM: Vin ploile, temperaturile scad accentuat!

kaufland 650x100 22.12

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare meteo de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată, valabilă pentru mai multe zone din ţară.

 

Potrivit Administrației NAționale de Meteolologie, în intervalul 20 august, ora 18:00 - 22 august, ora 08:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse și descărcări electrice.

Astfel de fenomene se vor manifesta în seara zilei de duminica, 20 august, și în noaptea de duminică spre luni - 20/21 august - în regiunile vestice și nord-vestice, iar pe parcursul zilei de luni și în noaptea de luni spre marți - 21/22 august - în zona de munte, în centrul țării și local în est și în sud. Cantităţile de apă vor depăşi frecvent 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice și de sud-vest, dar și în timpul ploilor, când va putea lua aspect de vijelie.

Vremea va deveni răcoroasă. Temperatura aerului va scădea accentuat, la început în vest, centru și nord, apoi și în restul teritoriului.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...