Scrie un comentariu

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a amenajat Parcul Municipal pentru cele trei zile de spectacole muzicale cu dorinţa de a-şi întâmpina cetăţenii oraşului într-o atmosferă cât mai plăcută şi mai diversficată. Astfel, veţi putea lua parte şi astăzi la spectacolele artiştilor de la GOOD DAY, FELI, NICOLE CHERRY şi SMILEY unde prezentatorul Adrian Soporan promite o seară de neuitat pentru cei care vor da curs invitaţiei lui la distracţie, surprize şi jocuri!

 

În cazul în care nu v-am convins, trebuie să ştiţi că cheful Dragoş Pădurariu vă aşteaptă la standul său cu mâncare la ceaun pentru toate gusturile şi poftele, de asemenea numeroase restaurante locale servind atât băuturi cât şi mâncare gătită pe loc precum: mici, grătare, cârnaţi etc.  

Pentru micii ghirişeni au fost pregătite nenumărate locuri de joacă şi activităţi care să-i ţină prinşi atmosfera de petrecere, totul la un standard înalt de calitate şi siguranţă.

Numeroase forţe de ordine de poliţia locală şi de la jandarmerie sunt prezenţi în Parcul Municipal pentru a asigura desfăşurarea într-un cadru legal şi sigur a activităţilor pentru toţi participanţii.

Ora 19.00 – Concert cover-uri GOOD DAY

Ora 19.50 – Concert muzică pop dance FELI

Ora 20.40 – Concert muzică dance NICOLE CHERRY

Ora 21.30 – Concert muzică dance SMILEY

Ora 23.00 – Închiderea programului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5