fbpx

Scrie un comentariu

Un autoturism BMW s-a izbit de un TIR, la ieșire din Turda spre Alba Iulia, în zona podului peste autostradă. Conform martorilor oculari, remorca TIR-ului s-ar fi desprins de capul tractor, în urma impactului, blocând circulația.

 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, iar ciculația a fost oprită. 

În jurul orei 15.10 circulația a fost reluată pe un singur fir, alternativ, însă în continuare se circulă cu greutate în zonă, traficul fiind aproape blocat. Se aproxima că în jur de ora 16.15-16.30 traficul va fi reluat normal, pe ambele fire.

UPDATE:

În urma impactului a rezultat o victimă care a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital. 

UPDATE 2:

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj,  șoferul BMW-ului (MS-08-BRO) circula dinspre Turda spre Alba. Pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului intrând pe contrasens unde s-a izbit de un TIR, fiind proiectat înapoi pe axul drumului. Bărbatul a avut nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos din autoturism. Rănile suferite nu au necesitat internarea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator