Live Video
 

Mesajul lui Mircea Irimie, cu ocazia „Zilei Internaționale a Presei Libere”

modulo 550

terran 650

Secretarul de stat, Mircea Irimie, a postat prin intermediul unei paginii de socializare, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Presei Libere.

 

”Începând cu anul 1991, jurnaliştii din întreaga lume, marchează în data de 20 aprilie, Ziua Internaţională a Presei Libere.

În societatea actuală, mass-media joacă un rol extrem de important în viaţa socială, politică, economică, educativ-culturală şi cotidiană, prezenţa ei activă fiind un factor de influenţă asupra tuturor segmentelor societăţii.

Considerată pe bună dreptate, “centrul vital al vieţii publice”, mass-media prin reprezentanţii ei, se află permanent în serviciul public prin obţinerea de informaţii, selectarea, ierarhizarea şi interpretarea acestora, înainte de a fi transmise în spaţiul public şi îndeplineşte astfel funcţia de legătură între individ şi societate.

O presă liberă este cu adevărat, garant al democraţiei. O presă liberă face uneori dificilă o guvernare democrată însă face întotdeauna imposibilă, dictatura.

În acest context, îmi permit să adresez public, cuvinte de apreciere şi respect pentru presa naţională şi în mod special pentru presa locală, pentru întreaga activitate desfăşurată cu profesionalism şi dăruire în slujba adevarului, pentru tot ceea ce reprezintă în comunitatea din care facem parte.

LA MULŢI ANI! cu sănătate si putere de muncă, împliniri şi realizări, satisfacţii profesionale şi familiale.”, este mesajul postat pe Facebook de secretarul de stat din Turda.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...